SpanglefishGeorge A Savva M.B.E.councillor Haselbury ward | sitemap | log in

 14/04/2020

 

 

 

Προσαρμογή στις Νέες Ρουτίνες και νέος τρόπος ζωής στο αγώνα ενάντια στον Covic-19. 

Γράφει Ο Γιώργος Α Σάββα 

Αρχηγοί γεννιούνται δεν γίνονται. Δυστυχώς δεν γνωρίσαμε για πολλές δεκαετίες τώρα, ούτε η Αγγλία ούτε και πολλές άλλες χώρες γνώρισαν γνήσιους αρχηγούς που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον λαό σε καλύτερα αποτελέσματα από το τι έχουμε γευθεί μέχρι σήμερα.

Καιρός για συνεργασία και ομόνοια να νικήσουμε τον κοινό εχθρό

Ευχόμεθα τόσο στον πρωθυπουργό της χώρας και τους υπουργούς του και όλους όσους εργάζονται στις πρώτες γραμμές πολιτικοί είτε ιατροί η νοσοκόμες όλους και όλες στις τοπικές αρχές η και εθελοντές ότι το καλύτερο και ευχόμεθα τόσο στον Πρίγκιπα Κάρολο, την Βασίλισσα και τους αυλικούς ταχεία ανάρρωση.

Σε όλους και όλες που έχουν προσβληθεί από τον ιόν ταχεία ανάρρωση και στους υπόλοιπους απόλυτη προσοχή και αυτοπεριορισμό.

Δεν είναι ούτε ο καιρός ούτε και η ώρα να φιλονικούμε, η να εξασκήσουμε πολιτική κριτική αλλά συνίσταται ψυχραιμία ενότητα και καιρός να δούμε που και πως πήγαμε λάθος σε μία προσπάθεια να γνωρίσουμε τα λάθη μας και να αποφύγουμε τα ίδια στο μέλλον.

Τόσο οι πολιτικοί όσο και ο λαός γνωρίζει μέχρι σήμερα περί τίνος πρόκειται και που, ο κάθε ένας μας πήρε λανθασμένη κατεύθυνση.

Ισως να μην το πήραμε σοβαρά προηγουμένως, ας το πάρουμε τουλάχιστο τώρα “deadly serious” 

Η ιστορία ας κρίνει το κάθε ένα από εμάς. 

Το μόνο που θέλω να πω πάνω σε αυτό το θέμα δεν πήραμε τα μέτρα μας όταν έπρεπε να τα πάρουμε, και αν και ο λαός περίμενε οδηγίες και εμείς στο δημαρχείο περιμέναμε οδηγίες από την κεντρική Κυβέρνηση δεν ερχόντουσαν από καμία κατεύθυνση.

Λάβαμε όμως τα μέτρα να προφυλαχθούν οι εργάτες και οι κάτοικοι στο σημείο που μας επέτρεπε να λάβουμε ως τοπική αρχή 

Οπως βλέπουμε δεν ήταν εύκολο να πείσουμε τον λαό να λάβει τα μέτρα του αφού πολλοί πολιτικοί δεν το πήραν ως κάτι το αναγκαίο η ακόμη στα σοβαρά, και αναφέρομαι στο τι γινόταν πριν λιγότερο από ένα μήνα. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη ανεγκέφαλοι, “ξεροτζιέφαλοι” που δεν λέγουν α συμμορφωθούν. Τα δημόσια πάρκα έχουν κλείσει αλλά μαζεύονται ακόμη μέχρι και τους είκοσι μαζί, που αν συνεχίσει η κατάστασης αυτή θα λάβουν οι αρχές αυστηρότερα μέτρα με βαρετά προστίματα σε όσους παραβαίνουν τις εντολές είτε της κυβέρνησης είτε των τοπικών αρχών η και των ειδικών 

Πρόληψη καλύτερη από την θεραπεία 

Προσωπικά είμαι σε κατ’ οίκο περιορισμό για 2 περίπου εβδομάδες και θα συνεχίσω όχι γιατί χρειαζόμουν, αλλά πάντα έλεγα και πίστευα ότι η πρόληψη είναι χίλιες φορές καλύτερη από τη θεραπεία.

Το είχα προαναφέρει ότι ‘ίσως να διαρκέσει για 18 μήνες, και πολύ φοβ’αμε προς τα εκεί κατευθυνόμαστε

Όλες οι συναντήσεις στα δημαρχεία έχουν αναβληθεί και έχουν αντικατασταθεί με το σύστημα “teleconference “ τηλεδιάσκεψη.

Μόνο οι συναντήσεις πολεοδομίας θα λαμβάνουν μέρος κεκλεισμένων των θυρών. 

Κατ’οίκο περιορισμός, στην Κύπρο θα θυμούνται οι παλαιότεροι το 1955/59 

Την τελευταία φορά που μας ανάγκασαν να είμεθα σε κατ’οίκο περιορισμό ήταν κατά την περίοδο του απελευθερωτικού αγώνα 1955/59 όπου οι Αγγλοι κήρυσσαν “Curfew” στην Κύπρο χωρίς καμία προειδοποίηση , αλλά τουλάχιστον ήταν μία η και δύο μέρες από ότι θυμάμαι

Το κακό όμως οι Αγγλοι στρατιώτες παραμόνευαν σε κάθε γειτονία για να μην βγούμε ούτε στα μπαλκόνια η ταράτσες και αν σε έβλεπαν θα εφώναζαν “get downgoback “ Αυτά ήταν μία παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά την γνώμη μου. 

Κατ’οίκο περιορισμός στα σημερινά δεδομένα είναι μία ευκαιρία (και ας μας έλειπε που μας δίδετε κάτω από αυτές τις τραγικές συνθήκες) να επανεξετάσουμε τι κάναμε τους τελευταίους μήνες τι χρειάζεται να γίνει, και πράγματα που έπρεπε να κάνουμε και δεν είχαμε καιρό, να διαβάσουμε το βιβλίο που λέγαμε να διαβάσουμε η να το τελειώσουμε, λίγο καθάρισμα στη αποθήκη ) και αν συνεχίσουν να μας επιτρέπουν να πηγαίνουμε στα allotment για φυτεύσουμε κανένα δένδρο η φυτά, και όσοι εργάζονται από σπίτι να τους δίδετε η ευκαιρία να είναι ποιο κοντά στη οικογένεια τους. Χρειάζετε πειθαρχεία και αίσθημα υπευθυνότητας για τους άλλους και για μας και τις οικογένειες μας. 

Χρειάζονται προσωπικές θυσίες για να νικήσουμε. 

Οι συνθήκες δεν το ευνοούν να είμαστε με τα εγγόνια μας και αυτό είναι κάπως βαρετό να το ανεχθεί κανείς που έχει εγγόνια.

Θυσίες πρέπει να γίνουν και θα γίνουν είτε το θέλουμε είτε όχι αν επιθυμούμε να διώξουμε και εξαλείψουμε τέτοιο κακό μια και πάντα.

Θα αλλάξει εάν όχι ακόμη η ρουτίνα και ο τρόπος της ζωής μας δεν άλλαξε ακόμη, και πρέπει είτε το θέλουμε είτε όχι να προσαρμοσθούμε στο νέο τρόπο ζωής που εύχομαι να είναι σε ένα βαθμό κάπως προσωρινό η έως ότου εξαφανισθεί εντελώς η φοβέρα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού 

Τα σημερινά δεδομένα ίσως να έφερε κοινότητες να εργάζονται με ομόνοια και συλλογικότητα κάτι που δυστυχώς είχε σχεδόν εξαφανισθεί τα τελευταία χρόνια. Ίσως να μας έκανε να καταλάβουμε τι θα πει ελευθερία, και πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα δεν τα παίρναμε καν στα σοβαρά. Οι ελλείψεις τροφίμων και ο αγώνας να αγοράσουμε τα ποιο αναγκαία έγιναν πλέον αντικείμενα πολυτελείας, που προηγουμένως τα θεωρούσαμε δεδομένα. 

Στις δύσκολες αυτές στιγμές αν και εργαζόμεθα από σπίτι (και τα δημαρχεία και άλλα δημόσια γραφεία η και υπηρεσίες θα είναι κλειστά όπως βιβλιοθήκες δημόσια πάρκα κτλ ) αλλά ένας ορισμένος αριθμός δημοσίων υπαλλήλων θα εργάζεται για τον συντονισμό υπηρεσιών από σπίτι και εάν υπάρχουν άτομα που κατοικούν στο Enfield και έχουν κάποια ερώτηση η απορία, η και πρόβλημα που αφορά το δημαρχείο Ενφιλτ παρακαλώ ας μου τηλεφωνήσουν στο 07943698925 η ας μου στείλουν email στο Cllr.george.savva@enfield.gov.uk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

03/11/2019

 

Βιαστικοί και Αμελέτητοι οι Συντηρητικοί κατεβαίνουν για εκλογές.  Στις 12 Δεκεμβρίου  την ψήφο  μας δίδουμε  στου Εργατικούς και Jeremy Corbyn.

 

Γράφει Ο Γιώργος Α Σάββα ΔΣ Enfield

Δεν υπάρχει ουδεμία  αμφιβολία ότι οι Συντηρητικοί έκαναν ένα χάος και έβλαψαν τόσο την αξιοπιστία και τη φήμη αυτής της χώρας. Σήμερα υποτίθεται ήταν ημέρα Brexit. Το ειρωνικό του σήμερα είναι Halloween  και οι Συντηρητικοί ως συνήθως είναι γεμάτοι τεχνάσματα (tricks and no treat)  και δεν θεραπεύονται.

 

Οι επερχόμενε εκλογές τις 12ης Δεκεμβρίου ίσως να είναι οι ποιο σημαντικές  στα πολιτικά ιστορικά της χώρας αυτής  που θα καθορισθεί  τελικά  το μέλλον του λαού της χώρας αυτής η  για ένα καλύτερο  και με μία κυβέρνηση που θα έχει  την  ειλικρίνεια  ως οδηγητή , το σέβας προς κάθε πολίτη  την ισότητα μία ποιο σταθερή οικονομία , και που  θα ΄φέρει εις τέλος την λιτότατα και την αδικία.  Τέλος πλέον στα τεχνάσματα και τις   ένα σορό αναλήθειες που μας πλασάραν για τα τελευταί τόσο χρόνια οι Συντηρητικοί με τον Πόρις Τζόνσον  και τον άλλο αλαζόνα ακροδεξιό   Φαρας που  θέλουν ΄σώνει και καλά να μας ξεπουλήσουν στους  Αμερικανούς και τον σχιζοφρενή Τραμπ

 

Η εκλογή είναι δική μας και εάν προτιμούμε να έχουμε τα ίδια  και  τα αυτά με μία ακροδεξιά  Κυβέρνηση που θα μας στερήσει και τα οιό βασικά  όπως το NHS και ακόμη περισσότερες περικοπές σε κάθε υπηρεσία συμπεριλαμβανομένων και των τοπικών αρχών

 

Συμπατριώτισσες. Συμπατριώτες   ας προσέξουμε, οι εκλογές αυτές δεν είναι ΄γύρω από προσωπικότητες,  αλλά ποιο κόμμα έχει την καλύτερη πολιτική για την πλειοψηφία του λαού. Ας μην ξεχνούμε ότι  για την κροίσοι που αντιμετωπίζουμε σήμερα ευθύνονται σε ένα μεγάλο Βαθμό και οι Lib/Dems me την συμφωνία που έκανε ο Κλεκ με τον Cameron

 

Σύσσωμη η Παροικία να δώση την ψήφο στους Εργατικούς υποψηφίους  και ας προσέξουμε να βεβαιωθούν ότι ο Πάμπος  Χαραλάμπους  ο μοναδικός   Ελληνοκύπριος να επανεκλεγεί. Μόνο μία Κυβέρνηση Jeremy Corbyn θα επαναφέρει ομαλότητα στην καθημερινή ζωή και μία καλή αρχή για να βαδίσουμε όλοι με λογική και αξιοπρέπεια

 

Το Εργατικό Κόμμα είναι το μόνο κόμμα που θα σταματήσει τον Μπόρις Τζόνσον και τις ψευτιές του

 

Παραθέτω  ποιο κάτω και άλλους λόγους γιατί πρέπει να ψηφίσουμε Labour

 

 

Το χάος στο οποίο βρισκόμαστε εξαιτίας του Brexit είναι εξ ολοκλήρου το σφάλμα των Συντηρητικών   και  των Lib/Dems . Ακόμη και ο πρώην Πρωθυπουργός των Τόρυδων  David Cameron  παραδέχτηκε ανοιχτά στην πρόσφατη αυτοβιογραφία του ότι λυπάται γιατί εισηγήθηκε Δημοψήφισμα  γύρω από την  ΕΕ στο Bρετανικό κοινό. Επιπλέον, είχε παραδεχθεί ανοιχτά ότι η εκστρατεία πριν 3 χρόνια δεν είχε μελετηθεί σωστά και ότι η στρατηγική της για την εκστρατεία ήταν ασθενής. Όλα αυτά είναι πολύ λίγα και πολύ αργά αφού έπρεπε να μην βιαστεί η χώρα για τo πρώτο δημοψήφισμα 

 

Από τον Ιούνιο του 2016 το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της ΕΕ προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους πολίτες της ΕΕ που ζουν εδώ και με αβεβαιότητα  αν θα συνεχίσουν να ζουν  στην Βρετανία .

 

 Οι Συντηρητικοί βρίσκονται σε ένα χάος και ένα κόμμα διαίρεσης. Μέσα σε 3 χρόνια έχουμε τρεις Πρωθυπουργούς, ο ένας μετά τον άλλο χειρότερος  από τον προηγούμενο  

 

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αντικαταστήσει επίσημα την Ελλάδα ως κορόιδο της  Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Μπόρις Τζόνσον και οι φίλοι του συνεχώς εξευτελίζονται από τις Βρυξέλλες, οι οποίοι τώρα είναι μπερδεμένοι με το χάος Brexit που έχουν δημιουργήσει.

 

Οι φίλοι του Brexit πρέπει να ντρέπονται για τον εαυτό τους και οι πράξεις  τους είναι καταδικαστέες. Η εκστρατεία Brexit διεξήχθη με βάση τις τάσεις των ψεμάτων και της ξενοφοβίας. Το βρετανικό κοινό είχε ενημερωθεί από πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου του Μπόρις Τζόνσον, ότι από τη στιγμή που το Ηνωμένο Βασίλειο θα απορριφθεί από την ΕΕ θα εξοικονομήσουμε £350 εκατομμύρια την εβδομάδα. Τα χρήματα που θα είναι για το NHS. Αυτό ήταν ένα πακέτο ψέμα και δυστυχώς πολλοί πολλοί άνθρωποι το πίστευαν αυτό το ψέμα τα που ίσως να ήταν το μεγαλύτερο ψέμα τα τελευταία  20 χρόνια. Η ιστορία ας τους κρίνει και ο κάθε ψηφοφόρος ας βάλει το χέρι στην καρδιά του και ας διερωτηθεί αν αυτοί οι ψεύτες πρέπει να εμπιστεύονται  από τώρα και στο εξής  Ο Μπόρις Τζόνσον δεν ζήτησε συγγνώμη ποτέ γι 'αυτό. Ο ίδιος τώρα  απαιτεί εκλογές για την επίλυση των ζητημάτων του Brexit επειδή δεν μπορεί να περάσει τη συμφωνία του μέσω του κοινοβουλίου. Αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα της αλαζονείας του. Οι επόμενες εκλογές δεν θα βασίζονται αποκλειστικά στο Brexit, αλλά και σε σχεδόν 10 χρόνια από το 2010, έχουμε χάσει 20.000 αστυνομικούς στο Λονδίνο. Οι αστυνομικοί και πυροσβεστικοί σταθμοί που βρίσκονται ανα την χώρα έχουν κλείσει και σχεδόν 2 εκατομμύρια άνθρωποι στηρίζονται τώρα σε εβδομαδιαίες τράπεζες τροφίμων για να τροφοδοτήσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους. Οι Συντηρητικοί έχουν μολύνει το Εργατικό Κόμμα και τον Τζέρεμι Κορμπίν για να στρέψουν την προσοχή από το δικό δικό τους εσωτερικό χάος.

 

Αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει και το Εργατικό Κόμμα δεν θα πάρει το δόλωμα. Στην πραγματικότητα, οι Εργατικοί  χαιρετίζουν  ανοιχτά την προοπτική των γενικών εκλογών  αφού ο Τζονσον αποσύρει το “No deal Brexit” που θα έχει αφάνταστες κακές συνέπειες για τον λαό της χώρας αυτής

 

Πιστεύουμε ότι οι απλοί άνθρωποι θα πρέπει να έχουν τον τελευταίο λόγο στο μέλλον αυτής της χώρας και τη λειτουργία των βασικών μας υπηρεσιών. Στο Δήμο του Λονδίνου Enfield, οι τοπικοί σωματοφύλακες επέλεξαν εκ νέου τον David Burrowes να σταθεί εναντίον του συμπατριώτη μας Πάμπου Χαραλάμπους.

 

 Ο  δε πρώην βουλευτής των Συντηρητικών   Barrowes είναι ένας σθεναρός Brexiter και υποστήριξε ανοιχτά το Ηνωμένο Βασίλειο να εγκαταλείψει την ΕΕ παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία της εκλογικής περιφέρειας  Enfield Southgate  είχε ψηφίσει REMAIN

. Πήγε εναντίον των ίδιων των ανθρώπων που κάποτε τον εξέλεξαν και κατέδειξε σαφώς την αλαζονεία των Τόρυδων .

Ανοικτά συστήνω  να δώσουμε την ψήφο μας και πάλι στο Συμπατριώτη μας Πάμπο Χαραλάμπους  δεδομένου ότι θέλουμε να παραμείνουμε στην ΕΕ. Το ρεκόρ του μιλάει για από μόνο του  και σε αντίθεση με τον ανθυποψήφιο, ο Bambos ακούει και καταλαβαίνει σαφώς πώς η ευαισθησία του Brexit και ο τρομερός αντίκτυπος των μέτρων λιτότητας των Τόρυδων Tory.

 

Βεβαιωθείτε ότι το όνομα  σας συμπεριλαμβάνετε στον εκλογικό κατάλογο

Μην σπαταλήσετε την ψήφο σας σε άλλο κόμμα

Ψηφίζουμε Εργατικούς

 

Η Παροικία οπισθοδρομά

 

Σύντομα θα δημοσιευθούν τα ονόματα των υποψηφίων  που θα σταθούν στις επόμενες Γενικές Εκλογές τις 12ης Δεκεμβριου  2019.  Η εικόνα που μας δίδετε δεν είναι και τόσο ενθαρρυντική αφού ούτε ένας δικός συμπατριώτη εκτός φυσικά από το  Πάμπο Χαραλάμπους δεν έχουμε άλλους σε κανένα άλλο  κόμμα.

 

Μερικοί και εύχομαι να είναι λίγοι δεν τους καίγεται καρφί.  Είναι κωμικοτραγική η κατάσταση και ακόμη τραγικώτερο που δεν γίνανε  και δεν γίνονται  προσπάθειες να βάλουμε δικούς μας ανθρώπους στα Αγγλικά κόμματα αφού είναι ο μόνος τρόπος να έχουμε περισσότερου βουλευτές εκεί που πρέπει να έχουμε.

 

Όταν δούμε ποιοι είναι οι υποψήφιοι και από ποιες εθνικές μειονότητες έρχονται τότε πρέπει μόνο ντροπή να αισθανόμεθα που φανήκαμε εντελώς ανάξιοι  να προωθήσουμε δικούς μας ανθρώπους στα Αγγλικά Κόμματα αντί να τους εμποδίζουμε. Εάν δεν υπάρχει ντροπή τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας

 

Αλλαγές   χρειάζονται στην νοοτροπία της “παλιάς κελλές” διότι αυτή η στάση δεν περνάει πλέον.  Φθάνει πλέον να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Καμμιά Πρόοδος.     

 

========================================

 

 

 

 

 

10/12/2018

 

Εγγραφείτε μέλη στο Εργατικό Κόμμα Αγγλίας ούτως ώστε η Παροικία μας να έχει περισσότερους Δημοτικούς Συμβούλους και Βουλευτές 

 

========================================

 

 

22/11/2018 BUSH HILL PARK BY ELECTION EDMONTON LONDON BOROUGH OF ENFIELD 

 

VOTE LABOUR VOTE BEVIN BEATON ON THURSDAY 22ND November 2018 Polls open 7.00 a.m. close 10.00 p.m. 

Ensure you are registered to vote 

 

 

Still time to get registered 

 

=====================================

VOTE LABOUR MAY 3RD YOU HAVE 3 VOTES 

 

LOCAL ELECTIONS   3RD MAY 2018 

You 3 Labour Candidates for HASELBURY WARD 

HASELBURY WARD VOTERS PLEASE CAST YOUR 3r VOTES for the LABOUR CANDIDATES IN HASELBURY WARD as below 

 

Thank you for your continuewd support Labour won in Enfiled with an increase majority taking the number to 46 Labour and only 17 Tories 

 

 

The 3 casndidates have recorded record figures in  Haselbury Ward 

CENTINKAYA Mustafa   Number 1 on ballot paper 

KARAKUS Sarah            Number   4   "       "           "

SAVVA George             Number    6    "      "           "  

 

YOU HAVE 3 VOTES 

VOTE LABOUR  MAY 3RD 2018


HASELBURY WARD LABOUR CANDIDATES


1. CENTINKAYA X


4.  KARAKUS X

 

6. SAVVA X

 

Each voter has 3 Votes  Please give your 3 votes to the 3 Labour Candidates   in Haselbury Ward 

 

One vote  for each Labour Candidate in HASELBURY WARD 

 

VOTE LABOUR 

 

gsavva49@hotmail.co.uk

 

TEL 07957233886

 

  

 

 

-----------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vote Bambos Charallambous in Enfield Southgate     June 8 2017

 

 

Register to vote in next year's 2018   May Local Election 

 

 

 

VOTE LABOUR 

 

 

Do not allow apathy be the winner 

 

 

------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

updated June 22nd 2016 

 

 

European Referendum

Do not allow this county to become a right wing extremist Nation        REMAIN    is the only wise choice

    Vote   REMAIN  on Thursday 23rd June 2013

                                                                                                 By George A Savva

 

Not   a single Country so fa has decided to quit Europe those who are in favour of the Brexit notion, are simply speculating on the benefits for Britain should a decision to leave is reached. These allegations made by the leave camp are sheer speculation based on yet another scaremongering 

 

Let us not forget by emphasising that the   arguments made so far for leaving E.E   are simply unconvincing why we should leave and will lead us into an unknown zone.  God forbid if the referendum brings a leave results Britain will be facing a vacuum not knowing where to turn

 

The sterling will lose its value even further against the Euro 

UKIP party will be even stronger and the extremists will start gaining strength working towards a right wing government

 

You may ask how you know this Firstly UKIP wanted Britain out even since they were established and they have their own agenda, isolating Britain from the rest of Europe

Rightly or wrongly Mr Cameron did promise that he will conduct a referendum at a time when Mr Miliband   never wanted to go down that road

It is a well-known fact that Mr Cameron promise a referendum as he was not expecting to win the 2015 general Elections.  He wanted to discredit Ed Miliband, only for Cameron’s promise to backfire, finding himself facing a motion a no confidence served on him via a petition by his own Tory MPs

                                                                     

  The other factor is those who are pushing for “out” such as Boris Johnson, is described by many as an opportunist as this will enable him to challenge the leadership, along with Michael Gove, Teresa Villiers and many others who may have personal ambitions nothing to do with what the real issues are    This is what one can call politics I am afraid, not a healthy situation this country finds itself

                                                                                

                                                    Do not lose what has be gained so far

  After over 45 years of EE membership it may prove to be difficult to dismantle everything that was achieved and built   whilst a member of the EE

It may not be as good as we wanted it to and always expecting more from Europe and who doesn’t want more.

Leaving should never be an option but to stay and fight by continued dialogue may the better option of the 2 

 

It will be chaotic to say the least and how much hard work will be  involved in adapting to the new status that no one knows it will ever work, and if not it will prove to be extremely difficult to be accepted  back into the EE  

As I have stated in other columns “the devil you know is better then the devil you don’t.

 

You may not have heard or read some of the benefits of being a member of the E.E

 

Below I do give 10 good reasons why we should stay in Europe

                                           

 

1 Equal Pay

Men and Women must be paid the same for doing the same job or work  of equal pay.

 

2. Holidays

Thanks  to Europe, UK workers got the legal right to four weeks’ paid holiday for the first time since 1998

3 Time off work

Your manager can’t force you to work more than 48 hours a week and must give you regular breaks

 

4  Maternity Rights

Statutory maternity leave of up to a year

 

5 Fairnes at work

It doesn’t matter if you are full time  ot part time , temporary or permanent, all workers get the same rights.

6 Parental Leave

Parents are entitled to time of work to look after their children.

 

7 Discrimination

  Protection from being di9scrfiminated against for your age, gender, race, sexual orientation, or if you are disabled.

                                                             

8 Sickness / Holiday Rights

You don’t lose holiday rights accrued during periods or ill health

 

9 Safety at work

Every day,  thanks to Europe your workplace is safe   

 

10  Healthcare on Holiday

Protection if you get ill when you are on holiday , you won’t have to pay for your healthcare

There are more of course

 

 

Don’t be penny wise and pounds foolish

 

My plea to those MPs supporting leave if they want to save money for this country perhaps they should consider scrapping the Trident project as it will cost Britain  more than  £38 billion, money spent on something that will never ever be used whilst there is a homeless crisis for example   

 

 

Remember   “The Devil you know is better than the devil you do not”

 

Support Stay IN Europe  

                                                

 

Better be safe than sorry Be part of Europe

 

This the choice of the vast majority of the rest of the European Countries.  Do not allow Britain to be isolated from the rest Europe

 

We owe it to ourselves to stay we must ensure the next generations continue to be benefitted   from what Europe has and will offer

 

The vast majority of the young generation and indeed people of all ages will be voting REMAIN

This is in my opinion by far the best and only wise choice  

 

 

              vote Remain on Thursday 23rd JUNE 2016                        

 

 

   

European Referendum  23/06/2016

 

VOTE REMAIN X


Before you vote Leave please think and think again and search what will happen to this country

The Euro will be stronger than the pound for the first time in its history This will mean a huge rise in prices, which will lead into inflation and will result into an economic crisis never before experienced in this Country wages will be reduced Businesses will have to compete with our European neighbours .

It will take decades to get this country back to its feet and near normal situation and once we are out EE will not accept us back 
Please remember the devil you know is better than the devil you do not

VOTE REMAIN IS A VOTE FOR COMMON SENSE is a vote for stability

Lets work in partnership with our European neighbours for a better to morrow

Vote Remain for peace of mind

--------------------------------------------------------------

 

On May the 5th 2016 the people of London will decide who they want to become Mayor for the next four years. Roughly speaking 6 million Londoners who are eligible to vote have for the first time the opportunity to pass judgement on this appalling grip the Tories have on City Hall and give the a good kicking out.
 
The Tory candidate, Zak Goldsmith offers little to hard working decent Londoners who want to provide a better future for their families. London's future is too important to experiment with and it is imperative vote Labour next week. The political battleground is between Labour and Conservatives. The Tory candidate is no ordinary Londoner. Zak Goldsmith was born with a silver spoon in his mouth. He doesn't understand what it means to be desperate, to be unemployed, homeless or to have uncertainly about your future. He is a stereotypical Tory that wants to dictate what us Londoners should and shouldn't do.
 
It is also disturbing that he has employed former Enfield North MP Nick de Bois as his campaign agent. Wonders never ceases to amaze me. This is the individual who ran and lost 3 out of the 4 election campaigns (2001-2015) and may his losing streak continue next week. Perhaps he can put that in his future CV.
 
The Tories have done their very best to tarnish Sadiq Khan's reputation, even the Prime Minister attempted to do the same. This is nothing more than cheap politics and cheap lies. We all know how low the Tories can get. We witnesses this in the last 3 years with one of their own Councillors from our community in Enfield. As a result, they lost the Council election and Nick de Bois lost his seat.
 
Whether we like it or not the London Mayor is heavily reliant on Westminister for funding. And the simple fact is that the Tory Mayor cannot work constructively with a Tory Government, including holding them to account when necessary, to get the best deal for London. 
 
Let's stand up as a community and show solidarity for an injustice caused by them to one of our own. Let's kick out the Tories and send Nick de Bois is P60 form and no another losing streak were he belongs!
 

 

-----------------------------------------------------------------------

 

 

 

 Εγγραφελιτε Μέλη κατά τον μήνα ΙΟΥΛΙΟΝ  2016

Εγγραφείτε μέλη του Εργατικού κόμματος το δυνατό Συντομότερο για να υπάρχει μία δυνατή Ελληνοκυπριακή φωνή στα πολιτικά θέματα της Αγγλίας
Άλλες εθνικές μειονότητες όχι μόνο έχουν αρκετά μέλη αλλά έχουν αναδείξει και πολλούς δημοτικούς Συμβούλους και Βουλευτές την στιγμή που εμείς ακόμη δεν έχουμε ούτε ένα βουλευτή και λιγοστεύουν συνεχώς οι Ελληνοκύπριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Λονδίνο
Τηλεφωνήστε στο 020 8807 1627 η Γράψετε στο 205, Fore Street Edmonton N18 2TZ Για το καλό της Κύπρου και τηε Παροικίας εγγραφείτε μελ΄λη στο Εργατικό κόμμα

www.labour party /membership

       DO NOT TRY TO  DEFEND THE INDEFENSIBLE          THE TRUTH ALWAYS HURTS

 

 

 

 

 

 
Click for Map


site map | cookie policy | privacy policy